De kracht van de Powerstrips™
PowerStrips™ zijn natuurlijke plakstrips voor op de huid. Het product is geregistreerd als een klasse 1 medisch hulpmiddel door de FDA (Food and Drug Administration, Ministerie van volksgezondheid in Amerika).
Elke PowerStrip werkt tot ±48 uur en is geschikt voor regelmatig en langdurig gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van moderne technologieën en 100% natuurlijke ingrediënten.

 

Meer voordelen
De voordelen van PowerStrips™ kunnen ver reiken… De ervaringen van miljoenen gebruikers tonen aan dat PowerStrips™ het immuunsysteem versterken waardoor er talrijke gezondheidsklachten effectief behandeld kunnen worden.
De kracht van de PowerStrips mag uniek en revolutionair genoemd worden:
  1. ·     ze zijn 100% natuurlijk
  2. ·     ze zijn bij de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) aangemeld als klasse 1 medisch hulpmiddel
  3. ·     ze laten het immuunsysteem snel en effectief sterk in kracht toenemen waardoor het bij veel verschillende soorten gezondheidsklachten          kan worden gebruikt

Het is geen wondermiddel... maar wel heel opmerkelijk. Ik ben zelf al jaren gebruiker en ik was heel kritisch toen ik er over hoorde in 2015...  het zal wel, was mijn reactie..   Het zal inderdaad..  Lange afstand lopen was voor mij een ramp.

Polyneuropathie aan linker en rechter been, atrose in de onderrug, scoliose, beknelling van een zenuw in de linker heup en een kapotte linker knie hielden mij van wandelen af, zeker langere afstanden. Ik heb ontdekt wat het allemaal betekent. 

Medicijnen en reguliere pijnbestrijding onderdrukken veelal de problemen. De Powerstrips™ hebben een betere ontspannende en rustgevende reactie voor de vele lichaamsfuncties voor betere genezing door het lichaam zelf. 

Ik ben de strips zelf gaan testen, eerst eens 5 kilometer lopen, toen vermeerderd. Binnen een paar weken heb ik meer dan 25 km op 1 dag achter elkaar gelopen...   de test is in mijn ogen geslaagd, en blijf enthousiast gebruiker van de Powerstrips™. En met mij velen. Ik heb altijd een pakket Powerstrips™ in de kast staan, ga daarmee mijn uitdagingen met succes te lijf. Naproxen blijft bij mij in de kast...stel mijn strips zijn een keer op, ik heb een hekel aan pijn. Maar nog meer aan pillen eigenlijk. Meer weten? Stuur mij een berichtje met telefoonnummer, kunnen we een keer bellen.
Rob

Moet er nog wel bij vermelden dat ik ook verwoed gebruiker ben van vitamine C, vitamine D3 en Magnesium Citraat. Nu zit dit ook in de strips, maar ik gebruik het ook om mijn weerstand op een hoog peil te houden, zeker in de Corona tijd zeer wenselijk. Dat is mijn vaccin.

Wat zit er precies in :

Dat was mijn eerste en denk ook wel belangrijkste vraag. Powerstrips™ bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten:


Rode Koreaanse Ginseng
: dit Aziatische kruid kan het immuunsysteem versterken, kan anti-diabetische effecten bieden, kan de werking van de lever verbeteren, kan een gunstig effect leveren op de bloeddruk, kan meer energie bieden, kan stress verminderen, kan het libido verhogen en de algehele veroudering vertragen.
Germanium: dit metaal kan de doorbloeding en doorvoeding van de cellen (met zuurstof en voeding) verbeteren. Tevens kan het zorgen voor het stimuleren van de afvoer van afvalstoffen (ontgiften).
Marine fytoplankton: deze plantjes uit de oceaan vormen de basis van alle voedselketens en bevatten meer dan 60 noodzakelijke en hoogwaardige voedingsstoffen in biologische vorm zoals essentiële vetten, eiwitten, vitaminen, vezels en mineralen

Deze drie vormen de basis, maar er zitten nog meer bouwstoffen in.

Hoe worden de PowerStrips gebruikt?

·     De huid goed reinigen en afdrogen. Let op: PowerStrips zijn niet waterdicht. Ze laten los en verliezen hun kracht indien ze in contact komen met veel water. Tip: Plak de Powerstrip(s)™ direct na het douchen.

·     Twee Powerstrips™ plakken (of één bij minder heftige klachten); plak de Powerstrip(s)™ op, of in geval van moeilijk te beplakken gebieden (zoals bijvoorbeeld gewrichten), zo dicht mogelijk in de buurt van de te behandelen plek.

·     Drink voldoende water. Het is belangrijk om gedurende de dag voldoende water te drinken. Ieder mans moet 1 1/2 tot 2 liter water drinken per dag voor een goede vochtregulering Dit in verband met de versnelde afvoer van afvalstoffen.


Powerstrips™ werken maximaal 48 uur. Indien deze voor die tijd vanzelf loslaten dan zijn ze uitgewerkt en heeft het lichaam alle benodigde (voedings)stoffen eruit getrokken. Bij sommige mensen laat de strip al binnen enkele uren los. In dat geval had het lichaam het erg hard nodig. Plak hierna dan eventueel opnieuw één of meerdere Powerstrips™.